Montale

Montale

Парфюмната къща Perfums Montale е основана от Pierre Montale през 2003 г. в Париж и е известна със своите луксозни аромати, които носят духа и уханията на Ориента и Арабия. Преди създаването и Пиер Монтале работи в Саудитска Арабия, Дубай и Катар, където създава лични парфюми за кралските семейства, известни личности и благородници. Там се ражда любовта му към уникалните ориенталски ухания - агарово дърво, кедър, кехлибар, балсам, тамян и мускус, които стават основа на неговите ароматни творения. След завръщането си в Париж, Монтале представя своите невероятни ориенталски аромати в западния свят.

През 2005 г. лансира на пазара своята първа ароматна колекция от 9 парфюма, която предизвиква огромен интерес и печели безброй почитатели. Колекцията се разпродава изключително бързо и поставя успешен старт на целия бранд Montale. Пиер Монтале участва в създаването на всеки един от парфюмите, които марката произвежда, като използва естествени материали с най-високо качество и в голяма концентрация, което прави ароматите много интензивни и дълготрайни.

Нишовия бранд Montale създава мъжки, женски и унисекс аромати, основните компоненти на които са скъпоценни сортове дървета, като тамян, aoud (агарово дърво), кедър, сандалово дърво и много други материали, използвани от арабските парфюмери. Специално място в колекцията му заемат парфюми, създадени от aoud или агарово дърво. Oud Pеrfums Montale е първата френска линия парфюми, посветена на aoud - кралска съставка в истинския смисъл на тази дума, считана за афродизиак на Изток. Алуминиевата бутилка, в която се предлагат всички аромати на марката Montale е специално създадена, за да предпази скъпоценните есенции от светлина. Мисията на бранда е да създава оригинални парфюми, с които винаги да изненадва своите почитатели и да ги прави щастливи.

Прочети още
Подреди по
1 2
Покажи по