фейсбук игра за свети валентин от premium perfumes

Правила и подробности за фейсбук игра Свети Валентин 2020 година на онлайн магазин Premium Perfumes

Онлайн магазин Premium Perfumes организира фейсбук игра по случай празника на любовта Свети Валентин. За да участваш в нея е необходимо да харесаш страницата на онлайн магазина Premium Perfumes във Фейсбук и да коментираш под поста за играта с отговор на въпроса: "Какво е любимото нещо в твоята половинка?".

Една дама и един кавалер ще спечелят по един оригинален парфюм от онлайн магазин Premium Perfumes напълно безплатно! Късметлиите ще бъдат избрани чрез софтуер за произволен избор на коментар под публикацията https://commentpicker.com/, като дублираните коментари от едни и същи потребители или автоматични коментари от нереални профили, ще бъдат автоматично филтрирани от софтуера. При избора на печелившите, ще се следи и за това дали избраните са харесали страницата ни във фейсбук.

От кои парфюми ще може да изберете?

Онлайн магазин Premium Perfumes Ви предоставя избор от три парфюма за нея и три парфюма за него, от които всеки печеливш ще може да избере един парфюм, който да е неговия безплатен подарък от нас. По-долу са посочени парфюмите, от които може да изберете:

За нея

За него

Фейсбук играта на онлайн магазин Premium Perfumes за Свети Валентин приключва на 10.02.2020 г. в 23:59 часа. Ще се свържем с печелившите на 11.02.2020 г. чрез лично съобщение във Фейсбук, за да поясним как може да получат своя подарък. След края на играта, печелившите и избраните от тях парфюми ще бъдат публикувани във фейсбук страницата ни и тук на тази информативна страница.

Дарете с внимание и мил жест своята половинка. Пожелаваме късмет на всички!


Победителите в нашата игра

Ето и имената на късметлиите изтеглени в играта на онлайн магазин Premium Perfumes за празника на Свети Валентин 2020.

 

Печеливша дама: Николина Господинова, Стара Загора - избор на парфюм за нейната половинка - DOLCE & GABBANA The One for Men - EDP 50мл.

Печеливш кавалер: Тихомир Тодоров, Тутракан - избор на парфюм за неговата половинка - DOLCE & GABBANA The One - EDP 50мл.

победител от играта на онлайн магазин premium perfumes за свети валентинпобедител 2 от играта на онлайн магазин premium perfumes за свети валентин

подарък за първия спечелилподарък за втория спечелил