Как да поръчам?

В тази секция ще може да прочетете и видите примерен сюжет за поръчка на продукт в онлайн магазин Premium Perfumes. Проследете внимателно всяка от изброените по-долу точки, за да получите ясна представа за това как може да поръчате артикул от нашия онлайн магазин:

1. Изберете Вашият продукт

След като влезнете в онлайн магазин Premium Perfumes ще видите оформени продуктови боксове (оградени в червен правоъгълник на изображението по-долу) - тях може да намерите както на начална страница, така и ако кликнете на някоя от основните категории в онлайн магазина "Мъжки парфюми", "Дамски парфюми", "Унисекс парфюми", "Премиум парфюми". След като се ориентирате визуално какъв е продукта от продуктовите боксове може да кликнете на снимката в този продукт или заглавието му в продуктовия бокс - така ще преминете към страница с детайлно описание на избрания от вас продукт.

как да поръчам от онлайн магазин premium perfumes 1

как да поръчам от онлайн магазин premium perfumes 2

2. Добавете избрания от Вас продукт в потребителската си кошница

Добавянето на продукт във Вашата кошница става чрез избор на избраната от Вас разфасовка под текста "Изберете вид и големина на парфюма" (обърнете внимание на цената след избора на конкретна разфасофка) - за повече информация около видовете разфасовки и типовете на парфюмите, може да кликнете на въпросителата иконка до текста за избор на вид и големина на парфюма, където ще се отвори прозорец с подробна информация.

След избора на разфасовка кликнете на големия златист бутон "Добави в кошницата" и избрания от Вас продукт ще се добави в кошницата. От отворилия се прозорец ще видите информацията за добавения успешно продукт в кошницата - след което може да продължите с пазаруването като кликнете на хикса в дясната част на появилия се прозорец или да преминете към кошницата чрез кликване на големия златист бутон "Виж кошницата".

как да поръчам от онлайн магазин premium perfumes 3

как да поръчам от онлайн магазин premium perfumes 4

3. Преглед на потребителска кошница, количество и промо код - преминаване към завършване на поръчка

След като сте добавили един или няколко продукта във Вашата потребителска кошница, можем да променим количествата за поръчка на избраните продукти или да добавим промо код за отстъпка (ако разполагаме с такъв) чрез полето "Имате промо код?" в дясната колона от съдържанието. За да продължите към финализиране на Вашата поръчка кликаме големия златист бутон "Към завършване".

как да поръчам от онлайн магазин premium perfumes 5

4. Завършване на поръчка

Последния етап във финализирането на Вашата поръчка е въвеждането на данните за контакт и избора на начин на доставка. Първо въведете коректно данните за контакт с вас в първото каре "Данни за доставка и контакт", след това изберете начин на доставка в карето "Доставка", като кликнете на някоя от предложените опции. След избора на опция за доставка - въведете данните за Вашият адрес на доставка в появилите се полета след избора на опцията за доставка. При попълване на всички полета на екрана ще се генерира и "Начин за доставка". Финализирането на поръчката става чрез маркиране на задължителния чекбокс за приемане на общи условия и политика за защита на личните данни - финално кликаме на големия златист бутон "Завърши поръчката". Можете добавите и коментар към поръчката си в полето "Коментар към поръчка", ако има специфика около доставка или друго обстоятелство.

как да поръчам от онлайн магазин premium perfumes 6

5. Успешно завършена поръчка

След като направите всички стъпки по-горе ще преминете към страница за успешно направена поръчка - в нея може да видите номера на Вашата поръчка и при проблем или допълнително запитване около нея може да ни пишете за съдействие от контактна форма на онлайн магазин premium perfumes.

как да поръчам от онлайн магазин premium perfumes 7