Доставка и плащане

Начин на доставка

еконт

Доставката на продукти от онлайн магазин Premium Perfumes е безплатна за всички артикули независимо от стойността на Вашата поръчка. Доставките се извършват чрез куриерска фирма Еконт до избран от Вас офис на куриерската фирма.

Преди изпращане на поръчаната стока Premium Perfumes има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон за контакт, с цел потвърждение на поръчката или уточняване на детайли за нея.

Онлайн магазин Premium Perfumes не публикува информация за наличността на продаваните стоки. Когато обработваме Вашата поръчка, ние ще Ви информираме относно наличността и сроковете за доставка на всеки отделен артикул във Вашата поръчка.

Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от наличността на продукта. Средният срок за доставка е 3 (три) работни дни. Ако продуктът е на склад, до 24 часа Вашата поръчка ще бъде изпълнена. В случай на голямо търсене или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът може да се удължи.

При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

Начин на заплащане

Заплащането на избраните от Вас продукти става чрез услугата наложен платеж при получаване на пратката. Заплаща се директно в офиса на куриера в брой или с кредитна/дебитна карта чрез виртуален пос терминал, като ще получите и съответния документ, удостоверяващ заплатеното от Ваша страна за поръчания продукт.

Заплаща се само стойността на направената от Вас поръчка, без допълнителни начисления за доставка или друга курерска услуга от избрания от Вас куриер.

Гаранция за качествена пратка

Онлайн магазин Premium Perfumes гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за употреба.