За Premium Perfumes

премиум перфюмс - оригинални парфюми онлайн

Онлайн магазин Premium Perfumes предлага висококачествени оригинални парфюми на всички известни и популярни световни брандове. Създателите на магазина съчетават две от необходимите звена за един успешен онлайн магазин - десетгодишен опит в търговията и дистрибуцията на оригинални парфюми и над десетгодишен опит в професионалната разработка и поддръжка на онлайн магазини.

По този начин ние гарантираме високото качество на продуктите, страхотно потребителско изживяване и пазаруване в онлайн магазин Premium Perfumes. Като част от високото качество на обслужване, ние Ви предоставяме комплимент с безплатна доставка за всяка поръчка на територията на България, независимо от нейната стойност.

Актуални предложения

Ние се интересуваме и следим непрекъснато всички новости в световните тенденции на парфюмерийната индустрия, за да Ви предоставим най-новите продукти на всички популярни и нишови брандове.

Обслужване на високо ниво

Ние ще Ви помогнем да изберете желания от Вас продукт и ще Ви консултираме относно Вашата поръчка, доставка и плащане. Нашият любезен екип ще окаже бързо и ефективно съдействие при възникнал въпрос или проблем, за да спестим Вашето време и да останете доволни.

Богат асортимент

Предлагаме голямо разнообразие от оригинални парфюми за всеки вкус и при всеки повод, може да разгледате нашите продукти в следните категории: Мъжки парфюми, Дамски парфюми, Унисекс парфюми, Премиум парфюми и Парфюми селектирани по марка.

Достъпна информация

Запознайте се със спецификите и правилата за ползване на нашия онлайн магазин като посетите информативните ни страници: Как да поръчам?, Доставка и плащане, Връщане и замяна, Защита на лични данни, Общи условия.

Нашата цел

Стремим се да осигуряваме богат асортимент от оригинални, популярни и нишови парфюми, както и високо ниво на обслужване, за да има многобройни доволни клиенти, ухаещи на прекрасни качествени аромати, доставени от нас.

Уебсайта Premium-perfumes.bg е собственост на фирма “Никотриф” ООД, ЕИК 205863016